11.11.2019

Mevlid-i Nebî Haftası Konferansımız

2019 Yılı Mevlid-i Nebî Haftası Konferans Programımızı 09 Kasım 2019 Cumartesi günü saat 14:00'de Kasımpaşa Lemar Düğün Salonunda gerçekleştirdik. Konuşmacı olarak Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa AĞIRMAN'ın katıldığı programda ilçemizde görev yapan tüm cami görevlilerimiz ve Kur'an Kursu öğreticilerimizle birlikte  cami cemaatleri ile Kur'an kursu kursiyerlerimiz de katılımcı olarak hazır bulundular ve salonu doldurdular.

Kılıçalipaşa Camii Müezzin-Kayyımları Fazlı BEKTAŞ ve Muhammet Murat TAŞKALE'nin okudukları salâlarla başlayan program, Bezm-i Alem Valide Sultan Camii İmam-Hatibi Fatih BAŞKUT'un Kur'an tilaveti ile açıldı. Mikrofona gelen Müftümüz Aydın YIĞMAN günün önemine dair konuşmasını yaptı. Ardından 2019 Yılı Mevlid-i Nebî Haftasının teması olan "Peygamberimiz ve Aile" konulu konferanslarını sunmak üzere Prof. Dr. Mustafa AĞIRMAN söz aldı.

Peygamber Efendimiz (s.a.v)'in ve sahabenin aile hayatından örneklerle oldukça etkili bir sunum gerçekleştiren hocamız tüm katılımcılar tarafından ilgiyle dinlendi. Program hediye takdimiyle sona erdi. Katılımcılara yemek ikram edildi.