07.11.2019

Kasım Ayı Mutat Toplantılarımız

07 Kasım 2019 Perşembe günü saat 10:00'da Bezm-i Alem Valide Sultan Camii'nde cami görevlilerimizle,  aynı gün saat 14:00'de ise Beyoğlu Gençlik Merkezinde Kur'an Kursu Öğreticilerimizle aylık mutat toplantılarımızı gerçekleştirdik. 2019 Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri başta olmak üzere, Diyanet İşleri Başkanlığımız ve İl Müftülüğümüzce personele tebliğ edilmesi istenen hususların gündemini oluşturduğu Cami görevlileri toplantımız Tophane Nusretiye Camii Müezzin-Kayyımı Muhammed KUYUCU'nun okuduğu Kur'an tilâvetiyle başladı.  Müftümüz Aydın YIĞMAN'ın toplantıyı açmasının ardından Müftülüğümüz Şube Müdürü Ahmet TANIŞ tarafından gündem maddeleri okunarak açıklamaları yapıldı. Cami görevlilerimizin istek ve temennilerinin dinlenmesiyle toplantı sona erdi.

Aynı gün saat 14:00'de Kur'an Kursu Öğreticilerimizle Beyoğlu Gençlik Merkezinde yapılan mutat toplantıda ise Kur'an Kursları Uygulama Esasları başta olmak üzere gündemi oluşturan maddeler Müftümüz Aydın YIĞMAN ve Şube Müdürümüz Ahmet TANIŞ tarafından personele aktarılarak açıklamalar yapıldı. Personelden söz almak isteyenlerin dinlenmesiyle toplantı sona erdi.