14.10.2019

Mehmetçiğe Dualarla Destek Verdik

Ülkemizin güneyinde oluşturulmak istenen terör koridoruna müdahale etmek ve bölgeye barışı tesis etmek amacıyla başlatılan "Barış Pınarı Harekatı"na katılan Mehmetçiğe dualarla destek verdik. 11 Ekim 2019 Cuma günü Kasımpaşa Camiikebir'de Mehmetçik için Fetih Suresi okuduk ve ardından kurban kesip dua ettik.

Beyoğlu Belediyemizin öncülüğünde gerçekleşen program Beyoğlu Belediye Başkanımız Haydar Ali YILDIZ, AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Harun MUŞ, Beyoğlu Müftümüz Aydın YIĞMAN ve yoğun bir cemaatin katılımıyla gerçekleştirildi. Fetih Suresinin okunmasının ardından Müftümüz Aydın YIĞMAN ordumuzun zaferi için, askerlerimizin selameti için dua etti. Cami dışında ise Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali YILDIZ Barış Pınarı Harekatı'nın önemine dair bir konuşma yaparak ordumuza destek ve cesaret vermek için Beyoğlu'nun her yanını bayraklarla donatacağız dedi. Ordumuzun muzaffer olmasını niyaz etti.  Müftümüz Aydın YIĞMAN'ın duasıyla birlikte tekbirler eşliğinde kurban kesildi. Program yemek ikramıyla sona erdi.