03.10.2019

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Programımız

2019 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle 2 Ekim 2019 Çarşamba günü Kasımpaşa Lemar Düğün Salonunda konferans programımızı gerçekleştirdik. Haseki Eğitim Merkezi hocalarımızdan Ali Rıza TEMEL'in konuşmacı olarak katıldığı konferans programına Kılıçalipaşa Camii İmam-Hatibi Köksal PULGİR'in Kur'an tilavetiyle başlandı. Daha sonra Beyoğlu Müftümüz Aydın YIĞMAN yaptığı açılış konuşmasında haftanın önemine değinerek tüm görevlilerin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutlayıp ahirete intikal eden hocalarımıza ve geçmişlerimize rahmet diledi.

“Hayatın içinde camilerimiz var ve camilerde hayat var” gerçeğine daha güçlü şekilde dikkat çekmek amacıyla Diyanet İşleri Başkanlığımızın bu yıl belirlediği "Cami ve Hayat" temasının ele alındığı programda daha sonra Haseki Eğitim Merkezi Öğretim Görevlisi Ali Rıza TEMEL hocamız, Camilerin hayatımızdaki yerini ve önemini Peygamber Efendimizin (SAV) hayatından örneklerle anlatıp din görevlilerine çok önemli tavsiye ve nasihatlerde bulundu. İlçemizde görev yapan tüm görevlilerimizin katıldığı program hediye takdimiyle sona erdi.