09.09.2019

Abdüsselam Kur'an Kursu Hafızlık İcazet Merasimi

Uzun yıllar başarılarıyla adından söz ettiren Müftülüğümüze bağlı Abdüsselam Kur'an Kursumuzdan 14 hafızımız K.Kerim’i ezberleyerek icazetlerini aldılar.İcazet merasimi 8 Eylül 2019 Pazar günü Kumbarhane Camii'nde, İstanbul Müftümüz Prof.Dr. Mehmet Emin MAŞALI, İl Müftü Yardımcısı Ömer ERDEN ve Beyoğlu Müftümüz Aydın YIĞMAN'ın teşrifleriyle Reis'ül Kurra vekili Mustafa DEMİRKAN hocamızın riyasetinde gerçekleştirildi.

Sunuculuğunu müftülüğümüzden Hasan AKINTAŞ’ın yaptığı programda İlçe Müftümüz Aydın YIĞMAN açılış konuşmasını yaptı. İstanbul'un tanınmış hafızlarından; Hasan Lütfü RAMAZANOĞLU, Mehmet DÜMAN, Bünyamin ÖZÇİFTÇİ ve Mahmut SAĞIR’ın Kur'an Ziyafetlerini akabinde İstanbul Müftümüz Prof. Dr. Mehmet Emin MAŞALI konuşma yapıp programın sonunda Kur'an tilavet ettiler. Reisü'l Kurra vekili Mustafa DEMİRKAN hocamızın duasının ardından Hafızlarımıza Müftülüğümüzce ve Kurs Derneğince para ödülü ve 1'er çeyrek altın takdim edildi. Katılımcılara yemek ikramıyla program sona erdi.