12.11.2018

Başkanlığımız Dini Yayınlar Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi

Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından Beyoğlu, Beşiktaş, Kağıthane, Sarıyer ve Şişli Müftülükleri müftülerinin ve görevlilerinin katılımıyla "Dini Yayınlar Tanıtım" toplantısı gerçekleştirildi.Şişli Cemil Candaş Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantının açılışında Kur'an-ı Kerim Tilavetinin akabinde ev sahibi Şişli Müftüsü Mustafa BİLGİÇ açılış konuşması yaptı. Daha sonra programa konuşmacı olarak katılan Dini Yayınlar Genel Müdürümüz Bünyamin ALBAYRAK Dini Yayınların tanıtımı açısından Başkanlığımızın yaptığı ve yapacağı yazılı ve görsel yayınları anlattı.Yayın alanında yapılan çalışmaların halkımıza özellikle de gençlerimize ulaştırılması ve tanıtımı konusuna vurgu yaptı.Konuşmasının sonunda görevlilerle soru cevap şeklinde bilgi alışverişinde bulunuldu.Programa İl Müftü Yardımcılarımız Musa BİLGİÇ ve Muteber Gülsefa UYGUR da iştirak ettiler.