08.10.2018

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Konferansımız

Camiler ve Din Görevlileri Haftası konferansımızı LEMAR Düğün Salonunda gerçekleştirdik. Beyoğlu’nda yıllarca müftülük yapmış ve İstanbul müftülüğünden Emekli  olan Selahattin KAYA Hocamızın konuşmacı olarak katıldığı konferansımızın sunuculuğunu Hasan AKINTAŞ yaptı. Kılıçalipaşa Camii İmam Hatibi Köksal PULGİR’in Kur'an-ı Kerim tilavetinin akabinde İlçe Müftümüz Aydın YIĞMAN Din Hizmetinin önemiyle ilgili açılış konuşmasını yaptı. Daha sonra emekli  müftümüz Selahattin KAYA  konuşmasında hizmet safahatı boyunca kendi hayatından örnekler verip, çekilen zorluklar ve yokluklardan bugünkü şartlara nasıl gelindiğini anlatarak görevlilerimize tavsiyelerde bulundu. Program sonunda kendisine hediye takdimi yapıldı.