03.08.2018

2018 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu Bilgilendirme Toplantımız

Kurban Bayramının yaklaşması sebebiyle 2018 yılı Vekalet Yoluyla Kurban Organizasyonu Bilgilendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Okçular Tekkesi Konferans Salonunda gerçekleşen toplantımızın açılışında Cihangir Camii İmam Hatibi Özdemir SERTKAYALI Kur'an-ı Kerim tilavet etti. İlçe Müftümüz Aydın YIĞMAN açılış ve selamlama konuşmasının ardından Türkiye Diyanet Vakfı Kurumsal İletişim Koordinatörü Aykut Burak ŞİMŞEK Türkiye Diyanet Vakfı tarafından gerçekleştirilen kurban organizasyonu hakkında sunum yaparak katılımcıları bilgilendirdi. Daha sonra mikrofona gelen Başkanlık Müşavirimiz Hasan BAŞİŞ ise konuyu manevi boyutuyla ele alarak Din Görevlilerinin Vekaletle Kurban çalışmalarına daha fazla destek vermeleri ve bu konuyu sahiplenmelerini tavsiye etti. Konuşmaların ardından İlçe Müftümüz konuşmacılara günün anısına binaen Beyoğlu'nu simgeleyen Galata Kulesi maketi hediye etti.