15.01.2020

BEYLİKDÜZÜ MÜFTÜLÜĞÜ GÜRPINAR YATILI KUR'AN KURSU YARIYIL DÖNEMİ NEDENİYLE BİR PROGRAM DÜZENLENDİ.

Belikdüzü Müftülüğü Gürpınar Yatılı Kur'an Kursu yarıyıl dönemi nedeniyle bir program düzenlendi. Programda çeşitli dallarda dereceye giren öğrencilere İlçe Müftüsü Kadir Koçak, Şube Müdürü A.Zahir Yargın, İlçe Müftülüğü Murakıbı Eşref Dalkıran ve Dernek Başkanı Faruk Saraçoğlu ödüllerini verdiler. Programda öğrencilere bir konuşma yapan Müftü KOÇAK, ''Kur'an kurslarımızın eğitim ve öğretimin birlikte yapıldığı yerlerdir, sizler burada Kur'an öğreniminin yanında islam ahlakı eğitimini de beraber alıyorsunuz, sizler Türkiye'nin farklı illerinden buraya geldiniz, tatilde memleketinize gideceksiniz, hepiniz konuşmanızla, davranışlarınızla ve yaşam tarzınızla güzel örnek olmalısınız'' dedi.