12.12.2019

CAMİ OKUL BULUŞMALARI

Cami Okul Buluşmaları
Beylikdüzü İlçe Müftülüğü Cami Okul Buluşma Programları devam ediyor. Fatih Sultan Mehmet Cami-inde Cami Okul Buluşmaları programı çerçevesinde bugün Haldun Taner İlköğretim Okulundan ikinci grup 150 öğrenciyi öğretmenlerinin Refakatinde ağırladık. İlçe Müftüsü kadir KOÇAK Caminin şerin kalbi ,müslümanların ortak mekanı olduğu ve camilerin sizin gibi çocuklarla şenlendiğini belirterek öğrencilere ve öğretmenlere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Cami imam Hatibi İbrahim Erdol caminin tanıtımı ,iman , Allah ve Peygamber sevgisi ,büyüğe ve öğretmene itaat,çok çalışmak ,çalışkan olmak konularını çok kısa işleyerek,Ara karne tatilinde onlara Camimizdeki programlara ve namaza davet etti. Döner, dürüm ve çikolata ikramlarıyla hayatlarındaki tarihi bir hatırayla uğurlamış oldu.