30.06.2016

2016 Hz. Peygamber Tevhit ve Vahdet Konulu Program

Hz.Peygamber (S.A.V) Tevhıd ve Vahdet Temalı Kutlu Doğum Proğramımızı,16.04.2016 saat
14:00'da Fatih Sultan Mehmet Cami'inde gerçekleştirdik. Panel olarak düzenlediğimiz Programımıza Beylikdüzü Kaymakamımız Adem ÜNAL, Belediye Başkan Vekili Ömer ŞATIR, Büyükçekmece Müftüsü Ahmet YAYLALI ve Esenyurt Müftüsü Mehmet MÜFTÜOĞLU ile çok sayıda vatandaşımız katıldı. Programımız F.S.Mehmet Camii İmam Hatibi Mustafa DEMİR'in Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Üç ilçe Müftümüzün konuşmaları arasında din görevlilerimizin okuduğu ilahiler ile Fatih Sultan Mehmet yatılı Kız Kur'an Kursu'muzdan iki öğrencimizin okuduğu şiir programa renk kattı ve katılanları duygulandırdı. Program, ilçemizde Kur'an-ı Kerim yarışmasında birinci olanlara ödüllerinin verilmesi ve Uzman Vaizimiz Hacı Durmuş'un yaptığı dua ve Kutlu Doğum aşı ikramları ile son buldu.