07.05.2018

Din İstismarı İle Mücadele Semineri

Din İstismarı İle Mücadele Semineri-3

Diyanet İşleri Başkanlığımızca başlatılan “Dini İstismar Eden Terör Örgütleriyle Mücadele” seminerleri kapsamında 07.05.2018 Pazartesi saat 18:00’da Atakent Kültür ve Sanat Merkezinde Kamu Kurum ve Kuruluş Amirleri ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerine yönelik Din İstismarı İle Mücadele Semineri düzenlendi. Çetinsaya Erkek K. K. Öğreticisi Satılmış KULAK’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programa konuşmacı olarak Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Dr. Mehmet Nur AKDOĞAN ve Diyanet İşleri Uzmanı Tuncay ALTINIŞIK’ın yanısıra,Beylikdüzü Müfütmüz Mehmet MUSLU, Küçükçekmece İlçe Müftüsü Mustafa TEMEL, Avcılar Müftüsü Bekir DERİN, Silivri Müftüsü İdris ÇATMAKAŞ, Çatalca Müftüsü Mehmet ÇELEBİ, Daire amirleri ve STK Temsilcileri katıldılar. Seminerde Fetö, Deaş ve benzeri örgütlerin Müslümanlara verdiği zarar ve bundan sonra üstümüze düşen vazifeler konularında bilgiler verildi.