09.10.2017

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI ETKİNLİĞİ

Beylikdüzü Müftü Vekili Lütfü AYDIN Açılış ve teşekkür konuşmasında "Din gönüllüsü insanlık için ilim ve irfan üreten insanlardır. Camilerimiz hakkın ve adaletin yaşatıldığı yerler. Camilerimizdeki bu huzur ortamının sosyal hayatın her alanında yaşanmasını istiyor ve bunun için çabalıyoruz" diye konuştu.

Beylikdüzü Belediyesi Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında kahvaltı düzenledi. Programda, ülke ve milletin huzuru için el ele vererek birliğin korunması gerektiği mesajları verildi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Yakuplu Sosyal Tesisleri’nde ilçede hizmet veren Din görevlilerinin ve ilçe protokolünün katıldığı kahvaltı düzenlendi. Beylikdüzü Belediyesinin düzenlediği kahvaltıya din görevlileri ve ailelerinin yanı sıra Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 1. Başkan Vekili Ömer Şatır, Beylikdüzü Müftü Vekili Lütfü Aydın, muhtarlar, Karacaahmet Sultan Dergahı Genel Başkanı Muharrem Ercan, gürpınar Cem evi yönetim kurulu vemeclis üyeleri, birim müdürleri de katıldı.

"Ülkemiz ve milletimizin huzuru için el ele vermek önemli"

Birlik ve beraberliğin korunması için organize edilen kahvaltıda konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İnançlı insan olmak büyük bir huzur. Bu sebeple inancımızı güzel, anlaşılır ve doğru anlatılması çok önemli. Çeşitli grupların bir arada yaşadığı bir toplumuz ve bu noktada birliği sağlamak adına size önemli görevler düşüyor. Ülkemizin milletimizin huzuru için el ele vererek bir arada olabilmeyi diliyorum" dedi.