08.06.2017

Hz.Osman Camii 4.6 yaş gubu miniklerin, ilk mezuniyet etkinliği

Hz.Osman Camii 4-6 yaş grubu arasındaki çocuklara yönelik olarak açılan Kuran kursu öğrencileri mezuniyet programı düzenledi.
 İlçe Müftülüğü bünyesinde açılan  Kuran Kursu mezuniyet programı Minik öğrenciler, çeşitli dualar, kısa sureler, hadisler, ilahiler seslendirdiler. Küçük kurs öğrencileri Mevlana’yı anmak için semah gösterisinde bulundular.
 İlçe Müftüsü Vekilimiz Lutfu AYDIN 4-6 yaş gurubu çocuklara yönelik olarak açılan kuran kursunda temel dini bilgiler ve ahlak kurallarının yanı sıra günlük hayatta kazanmaları gereken davranışların kazandırılması bakımından önemli olduğunu işaret ederek, çocuk yaşlarda eğitim verilmesinin çok yararlı olduğunu kaydetti.Müftümüz, yaptığı açıklamada öğrencilerin çok başarılı bir etkinlik gerçekleştirdiklerini, emeği geçen bütün yetkililere teşekkür etti. Programa  din görevlileri, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.