16.01.2020

İstanbul Müftümüz Beykoz'da Sabah Namazı Buluşmasına Katıldı.

Sabah Namazı buluşmaları çerçevesinde 12 Ocak 2020 Pazar günü Beykoz Müftülüğümüz Kavacık Yıldırım Beyazıt camiinde İstanbul Müftümüz Sayın Prof. Dr. Mehmet Emin Maşalı hocamızın katılımlarıyla program düzenlendi.

Çevre Camilerimizde görev yapan Din Görevlilerimiz ve Cemaatimizle birlikte, gençlerimizin iştirakı ile yoğun ilgi gören programımızda; Beykoz Müftüsü Ali Efe; İstanbul Müftümüze ve Cemaatimize katılımları vesilesi ile teşekkür edip, hoş geldiniz ifadesinde bulundu.

İstanbul Müftüsü Sayın Prof. Dr. Mehmet Emin Maşalı hocamız Sabah Namazını kıldırır iken okuduğu Nisa Suresinin evlilik ve yetimlerin, güçsüzlerin haklarına riayet kapsamındaki ayetler ile doyurucu bir sohbet yaptılar.

Yetimlerinin hak ve hukuklarının korunmasının önemi ile birlikte, evlilikler vesilesi ile eşimizin hukukuna riayetin önemini; ilgili ayeti kerimeler ile geniş bir izahat yaptılar.

Sohbetin akabinde caminin salonunda bütün cemaatimize Beykoz Belediyemiz tarafından çorba, Yıldırım Beyazıt Cami Derneğimiz tarafından kahvaltı ve çay ikramı yapıldı.

İstanbul Müftüsü Sayın Prof Dr. Mehmet Emin Maşalı hocamıza, Beykozlu Cemaatimiz, katılımları dolayısı ile teşekkürlerini ifade ettiler.