24.12.2019

Beykoz Müftüsü Ali Efe Öğrenciler İle Buluştu.

Beykoz Müftüsü Ali Efe ilçemiz Çavuşbaşı İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile buluştu.

18.12.2019 Çarşamba günü Çavuşbaşı Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda öğrencilere hitap eden Ali Efe; "İmam Hatip Liselerinin misyonunu ve bu okullarda eğitim gören öğrencilerimizin taşıması gereken sorumlulukları değindi . Milletimize ve  ailelerimize karşı vazifelerimizin neler olduğu" konularına dikkat çekti.

İlçemiz Hacı Numan İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri ile de 11.12.2019 günü okulda konuşan Beykoz Müftüsü Ali Efe öğrencilere Peygamberimizin çocuklar ile iletişimi ve genç sahabelerden örnekler verdi.

Öğretmen arkadaşlar ile yapılan sohbet toplantısı Okul Müdürü Murat Urgancı ve öğretmenler tarafından memnuniyetle karşılandı.