07.08.2018

Edirne Enez Gençlik Kampına 16 Öğrencimiz ile katıldık.

İstanbul İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünün 23-27 Temmuz tarihleri arasında Başakşehir Belediyesinin Edirne Enez Gençlik Kampına Beykoz ilçemizde Yaz Kur'an Kurslarımıza katılan 16 öğrenci,Fatih Babur ve Abdulkadir Karabulut hocalarımızın nezaretinde 240 öğrencinin katıldığı kampa katıldılar.

İstanbul Müftü Yardımcımız Veysel IŞILDAR hocamızın da katıldığı kampta öğrencilerimiz plaj futbolu, plaj voleybolu, Futbol, Bocce, salon oyunlarında Mangala, satranç ve masa tenisi oynayıp turnuvada kıyasıya mucadele ettiler.
Deniz de bolca vakit geçirdiler. Namazlarını cemaatle kıldıkları kampta eğitim seminerleri de ayrı bir güzellik kattı.

Bu kamp faaliyetlerin devamının gelmesini temenni eder iken, Heybeliada da yapılması planlanan Eğitim Merkezimizin açılmasını da büyük bir heyecanla bekliyoruz.