30.05.2018

Bulgaristan Burgazda İftar

Beykoz Müftülüğü olarak ilçemiz hayırseverlerinin katkıları ile Bulgaristan Burgaz, Aydan Osmanköy'de kardeşlerimize iftar programı düzenlendi.

24 Mayıs 2018 Perşembe günü düzenlenen iftara Osmanköylü kardeşlerimiz yoğun ilgi gösterdi. Köy halkı ile yapılan sohbette Türkiye'den gelen bu gibi ziyaretlerden ve desteklerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

İftar Programına Beykoz Müftüsü Ali Efe, Vaiz Hilmi Tezcan, Vaiz Aydın Yöndem, İftar Organizasyonunda aktif görevli olan  Müftülük Şefi Yusuf Turgut Koto, Hasan Yavuz Camii İmam Hatibi Halit Öksüz, Yeni Camii Müezzin Kayyımı Hüseyin Avni Bıyık ve  Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Murat Ekici'de katıldı.