16.04.2018

Hanımlara yönelik "Miraç Kandili" programı yapıldı.

12 Nisan 2018 Perşembe günü Tepeköy Hacı Ali Bey Camiinde hanımlara yönelik "Miraç Kandili" programı yapıldı.

Beykoz Müftüsü Ali Efe'nin selamlama konuşması ile başlayan program Beykoz ADRB Vaizi Sehal Deniz Kotan'ın Miraç'ın anlamı, yaşandığı şartlar, Müslümanların hayatına Rab'lerinden lütfedilen miraca yükselme fırsatı beş vakit namaz kazancı, Hz. Peygamberimizin Miraca yükseldiği kutsal belde Kudüs'ün Müslümanlar nezdindeki değeri konulu sohbetle devam etti. Programın ev sahipliğini ve hazırlığını yürüten Halil Olmuştur Kuran Kursunun Öğreticileri Yeter Çağlar, Emine Gürsoy Hoca Hanımlar ve öğrencilerinin şiir, tiyatro ve ilahileriyle renklenen program okunan hatim için yapılan dua ile sonlandı.