27.03.2018

Beykoz Müftülüğü Mart Ayı Personel Toplantısı

Beykoz Müftülüğü personeli ile birlikte Camii, Kuran Kursuları  ve Dernek Temsilcilerinin katıldığı toplantı 21.03.2018 Çarşamba günü Beykoz Korusunda yapıldı.

Beykoz Belediyesinin ev sahipliği yaptığı toplantıya kaymakam Ahmet KATIRCI, Belediye başkanı Yücel ÇELİKBİLEK, Belediye Başkan Yardımcısı Salim ÖZTÜRK ve Tacettin AKSU'da katıldılar.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantıda ilçe Müftüsü Ali Efe camilerde verdiğimiz hizmetin milletimiz için birlik ve dirliğimizin temelini oluşturduğunu ; Kuran Kurslarımızda insanımıza doğru bilgiyi aktarmanın önemini belirtti..

Üç ayların ve Kandil gecelerinin birer fırsat olarak değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel ÇELİKBİLEK konuşmasında camilerimizin hizmetini her zaman önemsediklerini ve yardımcı olduklarını dile getirdi. Din hizmetinin güzel mekanlarda verilmesini arzu ettiklerini ve bununn için yeni yapılacak projelerin daha güzel ve fonksiyonel olmasını arzu ettiklerini belirtti.

Beykoz Kaymakamı Ahmet KATIRCI ise konuşmasında Din Görevlilerinin öneminin daha da arttığını; dini istismar edenlere fırsat verilmemesini ve insanların doğru bilgi ile Camilerimizde ve Kuran Kurslarımızda bilgilendirilmelerinin önemine değindi. Gençlerimizin bağımlılık ve kötü alışkanlıklara karşı korunmasında sorumlulukların olduğunu, her görevlinin üzerine düşeni yapması gerektiğini ısrarla vurguladı.

Dernek Temsilcilerinden söz alanlarda toplantının faydalı olduğunu ve teşekkürlerini dile getirdiler.