20.06.2017

Beykoz Müftülüğü iftar programı düzenledi

Beykoz Müftülüğü iftar programı Beykoz Korusunda yapıldı. 18 Haziran 2017 Pazar akşamı yapılan iftar programına, İlçe Kaymakamı Sayın Ahmet Katırcı, Belediye Başkanı Sayın Yücel Çelikbilek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay, İlçe Tarım Müdürü Mehmet Murat Ekinci, Tapu Müdürü Tevfik Palabıyık, Daire Başkanları, Muhtarlar, STK. temsilcileri, Emekli Din Görevlileriyle eşleri ve aileleriyle birlikte Beykoz Müftülük personeli katıldılar.

Personelimizin aileleri ile kaynaşmasına da vesile olan iftara yoğun ilgi vardı. Beykoz Müftüsü Ali Efe misafirlere yaptığı konuşmada katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek konuşmasında "birbirimizi sevelim ve dua edelim.  Milletimize, memleketimize hizmet edelim" dedi.

Beykoz Kaymakamı sayın Ahmet Katırcı ise konuşmalarında Din görevlilerinin bulunmadığı ortamları, din istismarcılarının ve şarlatanların işgal ettiğini ifade ederek, Diyanet İşleri Başkanlığının önemi ve görevin ciddiyetine vurgu yaptı.

Katılımcıların memnuniyetlerini bildirdikleri program, anıların canlanmasına ve kaynaşmaya vesile oldu.