22.04.2017

Bayanlara Yönelik Kutlu Doğum programları dolu dolu geçiyor

Üniversite Öğrencilerine Yönelik Kutlu Doğum Programı

Beykoz Müftülüğünce düzenlenen Kutlu Doğum Faaliyetlerinden biri de, Anadolu Hisarı Marmara Üniversitesi Kampüsü Kız Yurdunda gerçekleştirildi. Öğrencilerin sunum, şiir ve ilahiyle katıldığı programı, Müftülük personelinden Kuran Kursu Hocaları ve Vaizeler, kurum Müdürü Elif hanımın ev sahipliği ve yardımlarıyla yürüttü. Sinevizyon gösterimi ile başlayan program, Kur’an ve meali, şiir okunması, "Hz. Peygamber ve Güven Toplumu" konulu, toplum ve bireyin hayatında doğruluk ve emanete riayetle sağlanacak güvenin vurgulandığı sohbetle devam etti. İlahilerle süslenen program, dua ve salavatlarla bitirildi. Program sonunda müftülükçe gönderilen kitap ve güllerin yanı sıra kurumda hazırlanan ikramlar dağıtıldı.

Kur’an Kursu Öğrencilerine Yönelik Kutlu Doğum Programı

Beykoz Müftülüğüne bağlı yatılı Nafi Kız Kur’an Kursunda Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle, 18.04.2017 tarihi 11:00-12:00 saatleri arasında, konferans düzenlendi. ADRB Vaizi Sehal Deniz Kotan tarafından verilen konferansın konusu, "Hz. Peygamber ve Güven Toplumu" oldu. Arkasından 2017 yılı Kutlu Doğum Sinevizyonu gösterildi. Sohbet havasında gerçekleşen programda, tüm kurs öğrencileri ve öğreticileriyle karşılıklı bilgi, sevgi, Hz. Peygamber'i anma-anlama çabası paylaşıldı.

Tokatköy Kız Kur'an Kursu'nda ilçe Vaizi Tuba KOCADAĞ tarafından "Hz. Peygamber ve Güven Toplumu" konulu konferans verildi. Kutlu doğum sinevizyonunun da gösterildiği program öğrenciler tarafından büyük ilgiyle izlendi.

Çavuşbaşı Ebubekir Kur'an kursun da ise ilçe Vaizi Songül DİLAVEROĞLU tarafından "Emanet ve Ahde Vefa"konulu bir konferans verildi.  Kurs öğrencilerinin ilahiler ve şiirlerle süslediği program büyük bir çoşku içinde geçti.

Programlar sonunda öğrencilere Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınlarından "En Güzel Örnekten Rahmet Damlaları" kitabı dağıtıldı

Kadınlara Yönelik Kutlu Doğum Programı

20.04.2014 tarihinde Yıldırım Beyazıt Camii Konferans salonunda bayanlara yönelik kutlu doğum programı gerçekleştirildi. Programda ilçe vaizi Songül DİLAVEROĞLU "Emanet ve Ahde Vefa" konulu bir konferans verdi. Yıldırım Beyazıt Kur'an Kursu öğretici ve öğrencilerinin şiir ve ilahileri eşliğinde coşkulu bir program gerçekleştirildi. Program sonunda bayanlara kutlu doğum münasebetiyle kitap hediye edildi.