17.04.2017

Beykoz Müftülüğü'nde Kutlu Doğum Etkinlikleri Başladı

1989 yılından beri Diyanet İşleri Başkanlığımızca farklı temalarla idrak edilen Kutlu Doğum Haftası programları Beykoz Müftülüğü tarafından çeşitliliği bol olan bir dizi etkinlikle kutlanacak.

Bu yıl "Hz. Muhammed ve Güven Toplumu" temasıyla işlenecek olan ve ağırlıklı olarak peygamberimizin bu yönünün işleneceği haftada toplumun tüm kesimine ulaşılması hedeflenmektedir..

17.04.2017 Pazartesi günü Beykoz Merkez Camii'nde İlçe Müftüsü Ali EFE tarafından yapılacak olan açılış programının ardından kitap ve yemek ikramı yapılacak.

18.04.2017 tarihinde Beykoz Yerel Basın ile kahvaltılı bilgilendirme toplantısı yapılacak ve yine aynı gün Kavacık Talia Düğün Salonu'nda saat.20.30'da Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanı Bünyamin ALBAYRAK  tarafından "Hz. Muhammed ve Güven Toplumu" konulu bir konferans verilecek.

Medipol Üniversitesi, Türk-Alman Üniversitesi, İmam Hatip Liseleri, Kredi Yurtlar Kurumu, Sevgi Evleri, ÇODEM ve Kur'an Kurslarında konferans, Kurum, esnaf, şehit yakını ve gazi ziyaretleri ile Kur'an ziyafetinin de olduğu etkinlikler ay sonuna kadar devam edecek.

Hafta boyunca yoğun bir program planlayan Beykoz Müftülüğü, Beykoz Belediyesi'nin de katkılarıyla Peygamberimizi temsil eden 4000 adet gül dağıtımı yapmayı, 6500 adet kitap dağıtarak okuma kültürüne katkı sağlamayı ve peygamberimizin hayatını konu alan bir eserin evlerde yerini almasını da hedeflemektedir.