25.03.2017

Kadınlara yönelik "Hatim ve Vaaz-İrşat Programları" başladı

Beykoz Müftülüğünce bayanlara yönelik olarak düzenlenen "Hatim ve Vaaz-İrşat Programı" kapsamında ilk vaaz ve irşat programı Ali Bahadır Merkez Camii'nde 23.03.2017 tarihinde gerçekleştirildi.

Yoğun katılımlı program,  Kur'an Kursu Öğreticisi Zeliha GÜNDÜZ'ün tilavetiyle başladı.  Ardından Beykoz ADRB Vaizi Sehal Deniz KOTAN,  "Güvenilir ve Doğru Olmak" konulu bir sohbet gerçekleştirdi. ADRB Vaizi Sehal Deniz KOTAN, konuşmasından önce Beykoz Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu hakkında kısa bir bilgilendirme yaptı.

Çeşitli ilahi ve birlikte getirilen salavatlardan sonra program, İlçe vaizi Songül DİLAVEROĞLU'nun yaptığı duayla devam etti.

Program sonunda ilçe Vaizi Tuba KOCADAĞ moderatörlüğünde bayanlardan gelen sorular cevaplandırıldı.

Katkılarından dolayı Ali Bahadır Camii Kur'an Kursu öğreticisi Hilal DEMİR'e ve programa katılan tüm bayanlara teşekkür ediyoruz.