11.12.2016

GENÇLER ÇUBUKLU HALİLAĞA CAMİİ’NDE TOPLANDILAR

Çubuklu Halilağa Cami kütüphanesinde gençlik komisyonlarının teşekkül ettirilmesi amacıyla 09.12.2016 Cuma akşamı bölge cami din görevlilerin de destek verdiği bir toplantı yapıldı. Yapılan toplantıya Kırklareli İl Müftüsü olarak ataması yapılan, Beykoz’da gençlik yapılanmasının temellerini atan İlçe Müftümüz Sayın Hüseyin DEMİRTAŞ da katılarak gençlerle hasbihal etti. Çay tadında yapılan toplantı, hem bir veda hem bir vefa toplantısı da oldu. Toplantıya Çubuklu Halilağa Camii İmam-Hatibi Muharrem UZUN ve Müezzin-Kayyımı Ahmet AYDIN, A.H.Akseki Camii İmam-Hatibi Yılmaz AKSOY, Beşevler Camii İmam-Hatibi Abdulkadir KARABULUT, Şenevler Camii İmam-Hatibi Nurettin KIYAK, Kanlıca Camii İmam-Hatibi Halim FİL, Çiftehavuzlar Camii İmam-Hatibi Ömer Yıldırım katılmıştır.

Cami Gençlik Kollarının oluşturulmasında güzel işlere imza atan Çubuklu ve Beşevler bölgesi din görevlilerimiz, farklı programlarla gençleri bir araya getireceklerini ve 2017 yılında Beykoz’da gençlik yapılanmasının tamamlanma yılı olması için tüm gayretlerini sergileyeceklerini ifade ettiler. İlçe Gençlik Kolları Oluşturma Komisyonu üyesi ve Bölge Başkanı da olan Muharrem UZUN, bölge din görevlilerimizle beraber her alanda güzel işler yapmanın planlamasını da yapmaktadırlar. Müftülüğümüz adına tüm görevlilerimizi tebrik ediyor, güzel çalışmalarında kendilerine muvaffakiyetler diliyoruz.