26.05.2018

Beykoz Müftülüğü Çocuk İftarları

Beykoz Müftülüğü Gençlik  Kolları organizasyonu ile Camii Çocuk İftarı düzenlendi.

İlçemiz Cevizli Bahçe Camiinde Gençlik Kolları başkanı Fatih Babur tarafından organize edilen Çocuk İftarına yaklaşık 200 çocuk katıldı.

Ana sınıfından 6. 7. sınıfa kadar çocukların katıldığı iftara Tiyatro Külliyen ekibi çocukların yoğun ilgisi ile takip edildi. Programda çocuklara çeşitli hediyeler ikram edildi. Programda hediye ikramları için Çizmeci TİME Gıdaya, Gülberenk Değerler Eğitimi Derneğine, Etkinlik için Tiyatro Külliyen ekibine teşekkür ederiz.

İlçemiz Çavuşbaşı Yavuz sultan Selim Camiinde İmam Hatip Ali Karayiğit ve Müezzin Kayyım İsmail Özdemir hocaların organize ettiği Çocuk İftarına da yoğun bir katılım oldu. Çocuklara iftarla beraber Camii, Ramazan ve İftar Sevinci anlatılmaya çalışıldı.

Beykoz Müftüsü Ali EFE'de katıldığı programda İmam Hatip Fatih Babur, Ali Karayiğit ve Müezzin Kayyım İsmail Özdemir hocalarımıza emeklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.