19.01.2018

Mutlu Yuva - AİLE konferansı yapıldı.

Beykoz Müftülüğümüzün düzenlediği Mutlu Yuva ve Huzurlu Aile Konfranslarının ilki 17.01.2018 tarihinde Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde İlahiyatçı Mustafa Akgül tarafından gerçekleştirilmiştir.

Açılış Konuşmasını yapan Beykoz Müftüsü Ali Efe kısaca ailenin önemine değindi. Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Özbek'de kısa bir selamlama konuması yaptı. Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı toplumun en önemli biriminin aile olduğuna vurgu yaptı. Sonrasında konferansına başlayan İlahiyatçı Mustafa Akgül espirili konuşması ve güzel uslubu ile "Mutlu Yuva Nasıl Kurulur ve Nasıl Devam Ettirilir" içerikli konferansını tamamladı.

Halkımızın ve görevlilerimizin yoğun ilgi gösterdiği konferanslarımız bundan sonrada her ay değişik konu ve konuşmacılar ile devam edecektir.