02.11.2017

ŞEHİDİMİZİ UĞURLADIK

İlçemiz Yeni Mahallede ikamet eden Mehmet Zerenin oğlu Uzman Onbaşı Kemal Zeren Van Başkalede PKK teroristleri ile girdiği çatışmada 21.10.2017 tarihinde şehit oldu.

Şehidimizin Cenazesi 23.10.2017 Pazartesi Beykoz Yeni Mahallede baba evine getirilip dualarla helallik alındıktan sonra ikindi namazında Pendik 15 Temmuz Şehitleri Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası Çengelköy Mezarlığında toprağa verildi.

Şehidimizin evinde Beykoz Müftülüğü olarak İlçe Müftüsü, Vaizleri ve Din Görevlilerinin geniş katılımı ile bir hafta boyunca akşamları Kur'an-ı Kerimler, ilahiler okunup, sohbetler edildi. 29 Ekim 2017 Pazar günü de geniş katılımlı bir programla okunan Kur'an-ı Kerimlerin duası yapıldı. Bu programlar süresince 24 saat Askeri Yetkililer ve Beykoz İlçemizin yetkilileri de aileyi yalnız bırakmadılar.

Şehidimizin babası Mehmet Zeren ve beraberindeki heyet Müftülüğümüzü ziyaret ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Şehidimize Yüce Rabbimizden rahmet niyaz edip, cennette makamının ali olmasını dilerken; Ailesine ve Milletimize sabırlar diliyoruz..