16.06.2017

Beykoz Müftülüğü Balkanlarda İftar Programı Düzenledi.

Beykoz Müftülüğü ilçemiz Hayırseverlerinin büyük destekleri ile Bulgaristan da yaşayan kardeşlerimiz için iftar programı düzenledi.

Hayırseverlerimizin hayrına aracılık eden Beykoz Müftülüğü ve Balkanlara Vefa Derneği, Bulgaristan'ın Burgaz şehri Aydos ilçesi Osmanköy'de 14.06.2017 Çarşamba akşamı yaklaşık 500 kardeşimizin katıldığı iftar programı düzenledi.

Ecdat yadigarı Osmanköydeki iftarımıza, Beykoz Kaymakamı Sayın Ahmet Katırcı, Burgaz Başkonsolosu sayın Niyazi Evren Akyol, Beykoz Müftüsü Ali Efe, Müftülük şefi T. Yusuf Koto, Kavacık Hasan Yavuz cami İmam Hatibi Halit Öksüz, Balkanlara Vefa Derneği başkanı Şaban Hocaoğlu, dernek başkan yardımcısı Yüksel Demir, Aydos Müftüsü ve çevre din görevlileri katıldı.

Osman Köy halkı, yapılan sohbetlerde memnuniyetlerini ifade ettiler. Eskiden Türkiye'ye bir mektup gönderemezdik diyerek,  bu günkü nimetlere çok şükür ettiklerini ve Türkiye Cumhuriyeti devletinin idarecilerine ve  milletimize şükranlarını sunduklarını ifade ettiler. Yaşlı halk ile sohbetlerde duygusal anlar yaşandı..