06.06.2017

Beykoz Müftülüğü Cami Gençlik Kolları 1. Gençlik Buluşmasını yapıyor

Beykoz Müftülüğü, Diyanet İşleri Başkanlığımızın başlatmış olduğu Cami Gençlik Kolları oluşumunu büyük bir oranda tamamlayarak, gençleri 1. Gençlik Buluşması’nda bir araya getiriyor. Yaklaşık iki yıldan beri çalışmaların devam ettiği ilçemizde din gönüllüsü kardeşlerimizin özveri ve gayretli çalışmaları ile oluşturduğu Beykoz Gençliği 10 Haziran’da bir araya gelecek. Beykoz Belediyesi işbirliği ile Beykoz Belediyesi Hizmet Binasının yanında Cuma gününü Cumartesiye bağlayan gece saat:00.30’da başlayacak programda bir birinden değerli konuklar gençlerimizle buluşacak.

Ev sahipliğini İlçe Müftümüz Ali EFE'nin yapacağı programa, İstanbul İl Müftüsü Sayın Prof. Dr. Hasan Kamil YILMAZ da konuşmaları ile teşrif edecek. 2017 Uluslararası Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması dünya birincisi Habip DEVECİ, Sultanahmet Camii Müezzim Kayyımı Aşkın TUNCA ve İmam-Hatip Hasan KOÇAK hocalarımızın Kur’an Ziyafeti, Yuşa İlahi Grubunun icra edeceği Tasavvuf Musikisi Konseri, gençlerin okuyacağı şiirler ve gençlerimizin çekimini yaptığı kısa film gösterisi ile bir ramazan gecesi dolu dolu ihya edilecek. Sahura kadar devam edecek olan program Beykoz Belediyesi’nin Sahur İkramı ve beraber kılınacak sabah namazı ile sona erecek.

Tüm Beykozlu gençlerin katılımının serbest olduğu program Cami Gençlik faaliyeti alanında yapılan toplu programlar bağlamında bir ilk olma özelliği de taşımaktadır. Beykoz Belediyesi ile işbirliği içinde bundan sonra her ay farklı konu ve konuklarla gençlerimizi bir araya getirmek planlamaktadır.