07.04.2017

Beykoz Müfütülüğü'nce Kadınlara Yönelik İrşat Hizmetleri Hız Kazandı

Beykoz Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından Beykoz'un tamamını kapsayacak şekilde kadınlara yönelik faaliyetlerin planlaması yapılarak uygulamaya geçildi. İlki Ali Bahadır Merkez Camii'de yapılan etkinlik Hatim Programı ve Vaaz-İrşat içeriğiyle devam etmektedir.

Uzak Mahalleleri de kapsayan programlar her hafta ayrı bölge kadınlarına yönelik olarak yapılmakta ve büyük bir ilgi görmektedir. 16 hafta devam edecek ilk uygulamanın bu haftaki adresi Paşabahçe 3. Mustafa Camii oldu. Beykoz 3. Bölge Kuran Kursları ve bölge halkının katılımıyla 06.04.2017 tarihinde gerçekleşen Hatim Programı yoğun ilgi gördü. Okunan Kur'an-ı Kerim ve ilahiler, yapılan sobet ve dualarla katılımcılar manevi havayı doyasıya yaşarken, kurulan dostluklar ve kaynaşmalarla kurslar arası gönül köprüleri oluşturuldu.

13 Nisan Perşembe günü Kavacık Hasan Yavuz Camii'nde yapılacak programa tüm halkımızı bekliyoruz.