28.03.2017

Müftümüz Ali EFE 4.Bölge Din Görevlileriyle biraraya geldi

13 Şubat tarihinde Beykoz Müftülüğü görevine başlayan İlçe Müftümüz Ali EFE 8 bölgeye ayrılan Beykoz'da ilk toplantısını 28.03.2017 Salı günü 4. Bölge Din Gönüllüleri ile yaptı. Başkanlığını Rifat KAYA'nın yaptığı bölge din görevlileri Küçüksu Hoca Mahmut Bayram Kültür Merkezi'nde bir araya geldiler. Şube Müdürü Abdullah GÜLDALİ'nın da iştirak ettiği toplantıda önemli konular istişare edildi. Emeği geçen tüm görevlilerimize teşekkür eden EFE, toplantıdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Tanışma, kaynaşma ve fikir alışverişi hususlarında önem arz eden toplantılara devam edecek olan Müftümüz, Neriman İhsan Koç Kur'an Kursu öğrenci ve öğretileriyle tanışma  fırsatı buldu. 4-6 Yaş Kur'an Kursu Öğrencileriyle bir süre sohbet eden Ali EFE, cami ve müştemilatında da incelemelerde bulundu.