03.04.2017

Sabah Namazı Buluşmaları Devam Ediyor

Beykoz Müftümüz Ali EFE’nin ve değerli din gönüllülerinin katılımı ile yapılan sabah namazı buluşmaları devam ediyor.  Halkımız tarafından da yoğun ilgi gören program sonrası Beykoz Belediyesi tarafından çorba ikramı yapılmakta ve katılan cemaat samimi bir havada kaynaşıp yeni dostluklar kurmaktalar.

Fikir, Zikir ve Şükür içerikli buluşmalarda gönüller Kur'an'ın eşsiz içeriğiyle buluşuyor, zikirle kalplerin pası siliniyor, sohbetle bilgi dağarcığımız tazeleniyor ve yeni bilgilerle donanıyor. 13 hafta olarak planlanan buluşmaların bu haftaki adresi Yeni Mahalle Şeref Yıldız Camii idi. 09.04.2017 Pazar sabahı Yeni Mahalle ve çevre mahalle halkı hocalarıyla beraber Şeref Yıldız Camii'nde buluştular.

Şube Müdürü Abdullah GÜLDALİ'nın sabah namazını kıldırmasının ardından zikirle gönüllerin pası silindi. Paşabahçe Camii İmam-Hatibi Hasan KOÇAK ve Yıldırım Beyazıt Camii İmam-Hatibi Muhammet POLAT'ın okumuş oldukları Kur'an dinleyenlere huzur verdi. İlçe Vaizi Aydın YÖNDEM İman-Salih amel bağlamında bir sohbet yaptı. Göksu Peksimetçi Salih Ağa Camii İmam-Hatibi Rıfat KAYA'nın yaptığı duanın ardından Beykoz Belediyesi'nin ikramlarıyla program sona erdi.

Halkoylaması nedeniyle bir hafta ara verilecek olan programlara 23.04.2017 Pazar günü Soğuksu Merkez Camii'nde yapılacak programla yeniden başlanacaktır.