06.05.2016

AİLE OKULU SEMİNERLERİ SONA ERDİ..

İlçemizde 3 noktada yapılan AİLE OKULU ve EVLİLİK OKULU seminerlerini son programı Erbakan Kültür Merkezinde yapıldı.
Beykoz Kaymakamlığı , Beykoz Belediyesi, Beykoz Müftülüğü, Beykoz Aile Koruma Derneği ve Deva Vakfı işbirliği ile yapılan uygulama sonucunda 200 kişiye Katılım Sertifikası verildi.
10 Haftalık Seminer sonunda hiç aksatmadan derslere devam eden 30 kursiyere sertifikalarını İlçe Müftüsü Hüseyin Demirtaş verdi ve AİLEM Seti hediye etti.
Kapanış Programına Beykoz Kaymakamı Ahmet KATIRCI, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek , Beykoz Aile Derneği ile Deva Vakfı Yöneticileri , kurum amirleri ve kursiyerler katıldı.
Yapılan konuşmaların ardından Aile ve Evlilik Okulu Seminerlerini yürüten ekibe plaketleri takdim edildi.
TEŞEKKÜR
İlçe Müftülüğü olarak Aile Eğitimi konusuna verdiği destek ve teşvikleri ile Beykoz Kaymakamlığına ,Projenin finansmanı sağlayan Beykoz Belediyesine, paydaşlarımız olarak Deva Vakfına ve Beykoz Aile Koruma Derneğine işbirlikleri için çok teşekkür ediyoruz.
Ayrıca Beykoz Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü İlçe Vaizi Ayşe Nur Kapusuz’a özverili gayretleri için teşekkür ediyoruz.
Başarılı sunumları ile ;
Uzman Psikolog Farika Teymur Artır,
Uzman Psikolog Ayşe Erdğmuş,
Uzman Pedagog Serap Buharalı,
Psikolog Beyza Yaşar,
Psikolog Büşra Odabaşoğlu,
Sosyolog Hatice Çizmecioğlu
Avukat Erol Koc beye ,
Sunum içeriklerini 150 sayfalık kitap haline getiren Zeynep Artır’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Son olarak Projemizle ilgili internet görselleri hazırlayan ve internet üzerinden kayıt yazılımını hazırlayan A. Gokhan Eroğlu hocamıza teşekkür ediyoruz.