17.08.2018

Öğrencilerimize Namaz Sevgisi ve Bisiklet Hediyesi

Beykoz Belediyesi ve Beykoz Müftülüğü organizesinde Yaz Kur’an Kurslarına katılan ve başarılı bir şekilde camiye/derse devam eden, 40 gün Sabah Namazına katılan öğrencilerimiz için "Namaz Sevgisi, Bisiklet Hediyesi" kampanyasının bisikletleri öğrencilerimize dağıtıldı.

Beykoz Çayırında düzenlenen törene Beykoz Belediye Başkanı Yücel ÇELİKBİLEK, Belediye Başkan Yardımcıları Av. Yakup ÖZBEK, Salim ÖZTÜRK, Tacettin AKSU, Beykoz Müftüsü Ali EFE ve öğrencilerimiz ile halkımız katıldı.

Beykoz Müftüsü Ali EFE yaz Kur’an Kurslarında yaklaşık 6000 öğrencinin kayıtlı olduğunu bu kampanyanın Öğrencilerimizi motive ettiğini, Öğrencilerimizin Camilerimiz ile bağının güçlenmesine katkı sağladığını belirterek Başkan Yücel ÇELİKBİLEK ve ekibine teşekkür etti.

Belediye Başkanı Yücel ÇELİKBİLEK yaptığı konuşmada öğrencilerimize dini bilgi ve Kur’an-ı Kerim derslerinde başarılar dileyerek, her zaman bu tür katkılarda bulunacaklarını bildirdi.

Bisikletlerini alan çocuklar mutluluklarını aileleriyle paylaşarak Başkan Yücel ÇELİKBİLEK ve Beykoz Müftüsü Ali EFE’ye teşekkür ettiler.