15.05.2018

"ADALET VE İHSAN BAĞLAMNINDA AİLE" KONULU PANEL, KONFERANS VE SEMİNERLER DÜZENLEDİ

6-12 Mayıs tarihleri "Aile Haftası" kabul edilmektedir. Bu sene Diyanet İşleri Başkanlığınca Aile haftası için belirlenen konu "Adalet ve İhsan Bağlamında Aile" oldu.

Beykoz ADRB Bürosu organizasyonunda bu senenin Aile Haftası konusu çeşitli faaliyetlerle işlendi. Nasıl adaletihakimkılmayan bir devlet, yıkılmaya mahkumsa; toplumun temel unsuru ailenin de, adalet ve ihsan hakim kılınmadığında çöküşe mahkum olacağı, Allah'ın murat ettiği huzur ve sükuneti sağlayamayacağı vurgulandı.

9 Mayıs'ta Elmalı Erkek Hafızlık Kursun'da Kur'an Kursu Öğreticisi Hafız Güngör Aykut Hocamız kurs öğrencilerine verdiği konferansta konuyu işledi.

10 Mayıs'ta Göksu Kız Kur'an Kursun'da Beykoz Vaizileri bir panel düzenledi. Başkanlığını Sehal Deniz Kotan'ın yürüttüğü  panelde Songül Dilaveroğlu "Ailede Adalet", Esma Kayışkanat "Ailede İhsan" konularını işledi.

12 Mayıs'ta Bozhane Köyü Kur'an Kursu'nun sene sonu programında ADRB Vaizi Sehal Deniz Kotan konuya dair bir konferans verdi.

13 Mayıs'ta ise Çubuklu BeşevlerCami'inde camii İmam Hatibi Abdulkadir Karabulut tarafından konuya dair seminer verildi.