06.03.2018

Öğrenciler ile Buluşma

Beykoz Müftülüğü koordinesinde Türkiye Diyanet Vakfı Öğrenci Konuk Evlerinde kalan üniversite öğrencileri ile 22.02.2018 Perşembe günü Beykoz Korusu Tesislerinde toplantı yapıldı.

Beykoz Kaymakamı Sayın Ahmet KATIRCI Bey öğrenciler ile yaptığı sohbette gelecekleri için bu günleri iyi değerlendirmeleri gerektiğini, hedeflerinin olmasını belirterek, sosyal etkinliklere katılmalarını tavsiye etti.

Beykoz Müftüsü Ali EFE, TDV Beykoz Şubesi temsilcisi Davut VURAL, İbrahim GÜRSOY, Öğrenci Konuk Evleri ile ilgili gayretleri olan K.K. Öğreticisi Nuriye ÖNAL, Nezaket ÇATAL, İ.H. Fatih BABUR ve M.K. Orhan YALÇINKAYA'da toplantıda hazır bulundular.

Müftü Ali EFE katılımları ile sayın Kaymakama ve özverili gayretlerinden dolayı personeline, teşekkür etti.Öğrencilere başarılı olmaları gerektiğini ifade etti.