19.01.2018

Beykoz Müftülüğü Personeli Ocak Ayı Toplantısı Yapıldı.

Beykoz İlçe Müftülüğü personeli ocak ayı toplantısı 11.01.2018 tarihinde Prof.Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde yapıldı.

Toplantıya Beykoz Kaymakamı Ahmet KATIRCI bey'de katıldı.Kaymakamımız yaptığı konuşmada "Milletimizin yaşadığı 15 Temmuz işkal girişimi bize gösterdi ki  topluma doğru bilginin Diyanet İşleri Başkanlığınca ulaştırılması önemlidir. Önemli bir görev ifa etmektesiniz. Bulunduğunuz mahallenin her ihtiyacı ile ilgilenmeniz gerekmektedir. İhtiyaç sahiplerini bulup gerekli yardımı göstermemiz gerekir. Devletimizin, kaymakamlığımığızın o mahallede eli olacaksınız." diyerek başarılar diledi.

Toplantı vesilesiyle 2017 yılı içerisinde emekli olan personelimiz İmam Hatip Abdullah Dökmeci, İmam Hatip Zekeriyya Akkaya, İmam Hatip Mehmet Bursa ve İmam Hatip Osman Acar'a plaket verildi.

Toplantımız vesilesiyle ayrıca asaleti tastik olan yeni görevlilerimizin yemin merasimleri yapıldı.