23.08.2017

Beykoz Müftülüğü Öğrencileri İzcilik Kampında

Beykoz Müftümüz Ali EFE Hocamız, T.A.Ü. Öğretim Üyesi Yrd.Doç H. Hayri NUROĞLU ve Cevizlibahçe Hz. Ali Camii İmam Hatibi Fatih Babur ile Türkiye İzcilik Federasyonu başkanı sayın Hasan Dinçer Subaşı'ya yaptığımız ziyaret sonucu faaliyetler hakkında bilgi alınarak Beykoz'daki Yaz Kur'an Kursu Öğrencilerinden 7. Dönem Aday İzcilik kampına öğrencilerimizi göndermeyi hedefledik.

Cevizlibahçe Hz Ali Camii, Çubuklu Beşevler Camii ve İmam Şamil Camisinden toplam 18 Öğrencimizi kampa gönderdik. 6 günlük kampta 3 birincilik alan Kerim Korkmaz izcimiz ile  öğrencilerimiz temel ve ileri düzey izcilik eğitimi yanında, binicilik atıcılık, tırmanma, yüzme gibi birçok farklı eğitimden istifade ettiler. Bu konuda her türlü desteği veren başta Cevizlibahçe Hz. Ali Camii İmam Hatibi Fatih Babur, Çubuklu Beşevler Camii İmam Hatibi Abdulkadir Karabulut , İmam Şamil Cami İmam Hatibi A. Bahadir DEMİRCİ hocamıza teşekkür ederiz.

İzcilik kampımızda gençlerimizin Milli manevi değerlere sahip olarak yetişmesinde emeği geçenlere ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz..