27.07.2017

Beykoz Müftülüğü Gençlik Kolları 15 Temmuz Kahramanlık Destanı Programı

Beykoz Müftülüğü Gençlik Kolları “15 Temmuz Kahramanlık Destanı” için bir araya geliyor. Programa 15 Temmuz kahramanlarından Atatürk Havaalanı’nda tankın altına bedenini koyup dünyaya meydan okuyan Metin DOĞAN ve Türkiye Yazarlar Birliği Vakfı İstanbul Şube Başkanı Mahmut BIYIKLI konuşmacı olarak katılacaklar.

2016 yılı itibariyle büyük oranda oluşumunu tamamlayan Gençlik Kolları, ikincisini düzenleyeceği programla 250 şehit verdiğimiz 15 Temmuz Şehitlerimizi 2 bin 193 gazimizi anmak ve anlamak üzere toplanacaklar. Beykoz Kaymakamlığının Koordinesi ve Beykoz Müftülüğü ile Beykoz Belediyesi işbirliğiyle yapılacak olan etkinliğe Beykozlu Şehit yakınları ve Gazilerimizde iştirak edecekler. Tüm Beykozlu gençlerimizi aramızda görmekten mutluluk duyarız.

KONU  : 15 TEMMUZ KAHRAMANLIK DESTANI
TARİH : 29.07.2017 CUMARTESİ