21.04.2017

Beykoz Çocuk Kitapları Fuarı'nda Beykoz Müftülüğü olarak biz de varız

Beykoz Belediyesi'nce üçüncüsü düzenlenen Çocuk Kitapları Fuarı 22 Nisan 2017 Cumartesi günü saat:11:00'da açılacak. 75 Yazar, 75 Yayınevi ve 150 etkinliğin gerçekleşeceği fuarda Beykoz Müftülüğü olarak Diyanet ve Diyanet Vakfı Çocuk Yayınları'ndan 65 çeşit eserin hem tanıtımını hem de satışını yapmak üzere standımızı açarak yerimizi aldık.

Dini Çocuk Yayınları alanında önemli bir boşluğu dolduran Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı Yayınları'nı Beykoz'da ilk defa geniş kitlelerle buluşturmanın ve tanıtacak olmanın heyecanını yaşayan müftülüğüz, iki görevlisi ile vatandaşlarımızı bilgilendirmek için fuar boyunca ziyaretçilerimizi bekleyecek.

Beykoz Belediye binasının karşısındaki alanda kurulan fuarın açılışını İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, İlçe Müftümüz Ali Efe, İBB Başkan Danışmanı Adem Sefer, Basın Yayın Meslek Birliği Başkanı Münir Üstün, Kütüphane Yayınlar Genel Müdürü Hamdi Turşucu, Çocuk Kitapları Yazarı Gülten Dayıoğlu ve çocuklar birlikte gerçekleştirdi.

30 Nisan'a kadar 10:00-20:00 saatleri arasında açık olacak fuarda, birbirinden değerli yazarların söyleşi ve imza etkinlikleri de yer alacak.