03.02.2020

2019 Umre Ödüllü Mevlid-i Nebi Haftası Naat Yarışmaları

2018 Yılında Beşiktaş Liseleri arasında yapılan "Naat Okuma Yarışması"nda dereceye giren öğrencilerimiz TDV Beşiktaş şubesi tarafından Umreye gönderildi. Beşiktaş Müftüsü ve Şube Başkanı Mehmet MUSLU'nun dualarıyla Kutsal Topraklara ugurlandı.

"2019 Yılı Mevlid-i Nebi" etkinlikleri kapsamında Beşiktaş Müftülüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liselerarası "Naat Okuma" yarışması, Sakıp Sabancı Anadolu Lisesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Nesrin Kakırman'ın katılımıyla gerçekleştirildi.
Naat Okuma Yarışması ve Hz. Muhammed SAV'e Mektup Yarışması ödül töreni 03 Aralık 2019 Salı günü Saat 11.00'da Yeni Levent Lisesi Salonunda ödül kazananların mektuplarını ve şiirlerini okumalarıyla gerçekleşti.

2019 Mevlid-i Nebi Haftası Ödül Kazananların İlanı, İcraları ve Ödüllerinin Takdimi Programı

Kaymakamlığımızın himayesinde Müdürlüğümüz ile İlçe Müftülüğümüzün iş birliğiyle düzenlenen "Mevlid-i Nebi" ödül programımız, Kaymakamımız Sn. Önder Bakan, Müdürümüz Sn. Nesrin Kakırman ve Müftümüz Sn. Mehmet Muslu'nun katılımıyla gerçekleştirildi.