11.05.2018

2018 YAZ KUR'AN KURSLARI UYGULAMA ESASLARI

2018 Yılı Yaz Kur'an Kursları Açıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğünce Başkanlığın konferans salonunda düzenlenen 2018 Yılı Yaz Kur'an Kursları Açılış Programı'nda yaptığı konuşmada,  "Yaz Kur'an kurslarımız, çocuklarımızın tatil dönemini değerlendirebileceği en iyi imkandır. Çocuklarımızın karakter gelişimi, özellikle görerek ve uygulayarak öğrenme açısından önemli bir fırsattır. Zira din eğitiminden uzak kalan çocuklarımızın tarihini, toplumunu, medeniyetini tanıması ve daha iyi bir gelecek inşa etmesi oldukça zordur. Onun için çocuklarınızı bu değerli kurumlara katılım hususunda teşvik edip onlara yardımcı olun" dedi.

Bu kurslar sayesinde çocukların, doğru bir yöntem ve bilgiyle dini öğrendiğini dile getiren Erbaş, kurslarda çocukların temel dini bilgileri, ibadetleri, ahlaki değerleri öğreneceğini; cami, mihrap, cemaat, imam, müezzin ve minberle tanışacağını ifade etti.

Beşiktaş Müftülüğü Ahmet Akyıldız Camii Yaz Kursu Kahvaltı Etkinliği mahalle muhtarımız öğrencilerimiz ve velileri ile gerçekleştirilmiştir.Emeği geçenlere teşekkür ederiz