05.12.2017

BEŞİKTAŞ MÜFTÜLÜĞÜ ADRB HUZUREVİNDE PROGRAM YAPTI

HUZUREVİNDE  MEVLİD KANDİLİ

Hz. Muhammed (s.a.s)’in dünyayı teşrifi sebebiyle ülkemizde her sene hicri Rabîu’l evvel ayının onikisi  “Mevlid Kandili” olarak kutlanmaktadır. Bu kutlu gün vesilesiyle bu yıl yapılan programlarda Diyanet İşleri Başkanlığının belirlemiş olduğu “Hz. Peygamber’in (s.a.s) Örnekliği” teması işlendi.

Beşiktaş Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu da bu etkinlikler çerçevesinde Etiler Huzurevi’ndeki büyüklerimizle birlikte bir anma programı tertip etti. Huzurevi sakinleriyle yapılan hasbihalden sonra Vaize Ayşe Erdem’in günün anlam ve önemine dair konuşması, Tayfun Çimşit ve Musa Delipoyraz hocalarımızın Kur’an tilaveti ve Mevlid-i Şerif okumaları, Adrb vaizi Merve Şengün’ün ve Kur’an Kursu Öğreticisi Ayşe Algül’ün konuşmalarıyla devam etti. Din Hizmetleri Uzmanı Ahmet Demirci’nin yapmış olduğu dua ile de program nihayete erdi.