30.11.2017

Beşiktaş Camileri, Etiler Huzurevi, Kur'an Kursları ve ziyaretler

MEVLİT KANDİLİNDE
Beşiktaş Camileri, Etiler Huzurevi, Kur'an Kursları ve Ziyaretler

Mevlit Kandili programları için ilçe müftümüz başkanlığında müftülüğümüzde değerlendirme ve faaliyet toplantısı gerçekleştirdik

Etiler Huzurevinde Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafindsn Mevlit Kandili programı yapildi.

Rahmet Peygamberi Hz. Muhammed (s.a.s.)’in doğum günü olarak kabul edilen Mevlit Kandili, tüm camilerimizde dualarla idrak edildi.

Büyük Mecidiye ( Ortaköy ) Camiinde Mevlid-i Nebi büyük bir katılımla ihya edildi.

Ortaköy Büyük Mecidiye Camiindeki Mevlidin ardından kandil mesabesinde, dini kültürün hayata yansıtılabilmesi için yapılanlar ve yapılması gerekenler hakkında TDV KAGEM'den hareketle Belediye Başkanı Murat Hazineder, Vakıflar Bölge Müdürümüz Mürsel Sarı, Diyanet'in Din Görevlileriyle kurumsal, cemaatin ise bireysel katılımlarıyla yaptığımız uzun ve derin sohbetten bir an

Mevlid kandili Beşiktaş Hz. Ebubekir Camiinde de coşkuyla kutlandı.
Din görevlilerince tilavet edfilen Kuran-ı Kerim, Kur'an Kursu öğrencilerinin okuduğu ilahiler,gecenin mana ve ehemmiyetini ifade eden sohbet ve dua ile sona ermiştir. Cemaate kandil simiti ve lokum ikram edilmiştir.

Etiler Cami Kiz Kuran Kursunda Mevlit -i Nebi Programı yapıldı.