Bayrampaşa Müftülüğü

21.12.2017

2018 HACC KAYIT İŞLEMLERİ BAŞLADI...

2018 yılında ilk defa hac kaydı yaptıracakların ön kayıt işlemleri 21 - 29 Aralık 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.

İlk defa kayıt yaptıracak vatandaşlarımız 20 TL. ön kayıt ücretini anlaşmalı bankalardan (Albaraka Türk, Kuveyt Türk, Türkiye Finans, Ziraat Katılım, Vakıf Katılım, Halkbank, Ziraat Bankası, Vakıf Bank) birine yatırdıktan sonra, internet ortamında kendileri ön kayıtlarını yapabilecekleri gibi, il ve ilçe müftülüklerine bizzat müracaat ederek de kayıtlarını yaptırabileceklerdir.

İnternet ortamında kayıt yaptırmak için tıklayınız.

Daha önceki yıllardan hac kaydı olup, geçen sene kayıt yenileme yaparak 2017 yılında hac kurasına katılan ancak kesin kayıt hakkı elde edemeyen hacı adaylarının kayıt yenileme işlemleri Başkanlığımız tarafından otomatik olarak yenilenecektir.

Geçen sene kayıt yenileme yapmamış olan hacı adaylarının kayıt ücretini yatırarak yeniden kayıt olması gerekmektedir.

Daha önceki yıllardan hac kaydı olup, kategori değişikliği veya telefon, adres vs. güncellemesi yapmak isteyenler de 21-29 Aralık 2017 tarihleri arasında il ve ilçe müftülüklerinden yaptırabilecektir.

Bu tarihlerden sonra sistem kapanacak olup, önümüzdeki sene kayıt dönemine kadar herhangi bir işlem yapılması mümkün olmayacaktır.

Konuyla alakalı daha detaylı bilgi almak için tıklayınız.