19.03.2019

"Çanakkale Şehitlerine" Lise Öğrencileri Arasında Şiir Okuma Yarışması

Diyanet İşleri Başkanlığımızca 18 Mart Şeihtlerini Anma ve Çanakkale Deniz Zaferinin 104. Yıldönümü münasebetile Mehmet Akif Ersoy'un "Çanakkale Şehitlerine" adlı eserini Lise Öğrencileri Arasında Şiir Okuma yarışması düzenlenmiştir.

İlçemizde lise öğrencileri arasında düzenlenen yarışma, 15 Mart 2019 Cuma günü Başakşehir Merkez Camii Konferans salonunda öğrenci ve öğretmenlerin katılımlarıyla düzenlenmiştir. Yarışmada; Başakşehir Borsa İstanbul Başakşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Alper Ceylan birinci, Başakşehir Miktat Ağaoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi Zeynep Özkan ikinci, Başakşehir İBB Yavuz Sultan Selim Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Zeynep Şahin üçüncü olarak dereceye girmişlerdir.

Derceye giren öğrencilere müftülüğümüzce birinciye çeyrek altın, ikinci ve üçüncüye gram altın hediye edilmiştir. Yarışmaya katılan tüm diğer öğrencilerede müftülüğümüzce hediye takdim edilmiştir.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilere ve öğretmenlerine teşekkür ediyoruz.