10.06.2016

Personelimiz İftar Programında Buluştu

İlçemiz Müftülüğü tarafından 09.06.2016 tarihinde Sular Vadisinde bulunan Başak Salonda iftar programı düzenlendi. programa İl Müftü Yardımcısı Ahmet BİLGİ, ilçemizde bulunan daire amirleri İlçemizde görev yapan Din görevlileri, Kuan Kursu Öğreticileri, Geçici Kuran Kursu Öğreticileri aileleri ile birlikte katıldılar. Programımız  ilçemiz Bahçeşehir Camii İmam Hatibi Fatih GÖŞKER'in Kur'an-ı Kerim okuması ile başladı, Akşma ezanını okudu. İftarımızı yaptıktan sonra İstanbul İl Müftü Yardımcısı Ahmet BİLGİ yemek duası yaptı ardından İlçe Müftümüz Remzi PEHLİVAN'ın selamlama konuşmasının ardından yemeğe devam edildi. Sıcak bir ortamda gerçekleşen İftar Programına katılan İl Müftü Yardımcısı Ahmet BİLGİ'ye, İlçe Müftümüz Remzi PEHLİVAN'a, İlçemiz Kurum Amirlerine, personelimize ve tüm davetlilere teşekkür ediyoruz.