Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Manisa İl Müftüsü Şükrü KABUKÇU, Bakırköy İlçe Müftümüz Muhammet Ali ÖZER’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. ÖZER, nazik ziyaretlerininden dolayı kendilerine memnuniyetlerini ifade ederek teşekkür etti.
Detay

Bakırköy Müftümüz Muhammet Ali Özer’in önceki görev yeri Marmaraereğlisi'nde birlikte çalıştığı Sayın Kaymakamımız Gökhan GÜRBÜZEROL ve Marmaraereğlisi İşadamlarından Hayırsever Rahman EKŞİOĞLU, müftümüze hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Detay

İbn Haldun Üniversitesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi/ Sosyoloji Bölümü Dekanı Prof. Dr. Alev ERKİLET, Bakırköy İlçe Müftümüz Muhammet Ali ÖZER’i ziyaret etti.
Detay

Beylikdüzü İlçe Müftüsü Kadir KOÇAK ve Esenyurt İlçe Müftüsü Selami AKYUL, Bakırköy İlçe Müftümüz Muhammet Ali ÖZER’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.ÖZER, nazik ziyaretlerininden dolayı kendilerine memnuniyetlerini ifade ederek teşekkür etti.
Detay

Bozüyük İlçe Müftüsü Muammer ÖLMEZ, Bakırköy İlçe Müftümüz Muhammet Ali ÖZER’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.ÖZER, nazik ziyaretlerininden dolayı kendilerine memnuniyetlerini ifade ederek teşekkür etti.
Detay

Ataşehir İlçe Müftüsü Hüseyin AKSOY ve Beşiktaş İlçe Müftüsü İsmail YILDIZ, Bakırköy İlçe Müftümüz Muhammet Ali ÖZER’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.ÖZER, nazik ziyaretlerininden dolayı kendilerine memnuniyetlerini ifade ederek teşekkür etti.
Detay

İstanbul İl Müftü Yardımcısı Zekeriya BÜLBÜL, Bakırköy İlçe Müftümüz Muhammet Ali ÖZER’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.ÖZER, nazik ziyaretlerininden dolayı kendilerine memnuniyetlerini ifade ederek teşekkür etti.
Detay

Bayrampaşa İlçe Müftüsü Recep ORAN ve İlçe Murakıbı Ömer DEMİRTAŞ, Bakırköy İlçe Müftümüz Muhammet Ali ÖZER’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.ÖZER, nazik ziyaretlerininden dolayı kendilerine memnuniyetlerini ifade ederek teşekkür etti.
Detay

Başakşehir İlçe Müftüsü Abdurrahman ŞENOĞLU, Bakırköy İlçe Müftümüz Muhammet Ali ÖZER’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.ÖZER, nazik ziyaretlerininden dolayı kendilerine memnuniyetlerini ifade ederek teşekkür etti.
Detay

Makedonya Din Hizmetleri Müşaviri Sn, Mustafa BODUR, Bakırköy İlçe Müftümüz Muhammet Ali ÖZER’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. ÖZER,nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine memnuniyetlerini ifade ederek teşekkür etti.