12.01.2020

Hazreti Ömer Cami Gençlik Merkezi Dualarla Açıldı

Hazreti Ömer Cami Gençlik Merkezi Dualarla Açıldı. İlçe Müftüsü Hüseyin GÜN, İlçe Vaizi Ali AKÇAL, İlçe Gençlik Koordinatörleri ve gençlerin yoğun katılımlarıyla gerçekleşen açılışta, açılış konuşmasını Müftü Hüseyin GÜN yaptı.

Gençlerin toplumdaki rolüne dikkat çeken Müftü GÜN;

"Toplumun geleceğinin teminatı olan yavrularımızı nezih ortamlarda yetiştirip geleceğimize katkı sağlamaları üzerimize düşen bir vazife, her türlü imkanların seferber edilerek geleceğimizin teminatı olan gençlere daha huzurlu ve güvenli ortamlar oluşturmak ve yavrularımızı toplumda gelecekteki rollerini hazırlamakta her ebeveynin üzerine düşen sorumluluklar olduğu gibi bizlerde kendi üzerimize düşen görevleri yerine getiriyoruz."

Zararlı alışkanlıklar ve bağımlılıkların küçük yaşlara kadar indiğine dikkat çeken Müftü Hüseyin GÜN," geleceğe daha emin adımlarla yürüyebilmeleri adına gençleri zararlı ortamlardan uzak tutan ve onlara gelecekteki rollerini belirleme adına yeni ufuklar kazandıran, Allah'a, Resulune, ülke ve toplumumuza faydalı birer birey haline getirebilmek için bu çalışmaların yapıldığını ve neticesinde hedeflenen noktaya ulaşmak istediklerini söyledi. İlçe Gençlik Koordinatörlerine yaptıkları çalışmalar için teşekkür eden İLÇE Müftüsü Hüseyin Gün,

Okuldan sonra ve hafta sonları gençlerimizin rahatlıkla ödevlerini yapabilecekleri, dinlenebilecekleri ve Masa tenisi, bilgisayar vb. Oyunlarıyla gençlik Koordinatörleri rehberliğinde hoşca ve güvenli vakit geçirebilecekleri bir yer olduğunu sözlerine ilave etti. Konuşmasına  Bahçelievler Müftülüğü olarak her mahallede bu alanları hizmete açacaklarını söyleyerek ve destek olan herkese teşekkür ederek son verdi.

Gençlik Merkezinde ilahi grubunun dinletisiyle güzel anlara tanıklık eden gençler, manevi haz dolu anlar yaşadı. Program ikramın ardından yapılan duayla son buldu.